VIDEO ȘOCANT! Dovada incontestabilă a agresiunii: Anamaria Prodan, luată la pumni de Laurențiu Reghecampf – momentul în care bărbatul lansează primul atacul

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 18:05,
Sursa: captură video realitatea.net
Sursa: captură video realitatea.net

Imaginile fac cât 1.000 de cuvinte! Nu mai există niciun dubiu! Cârcotașii care au acuzat-o pe Anamaria Prodan că l-a agresat pe Reghe și i-au plâns de milă antrenorului cu ochiul vânăt au acum DOVADA CLARĂ că bărbatul este cel care a atacat!

Laurențiu Reghecampf își agresează soția, lipsită de apărare, pe stradă, ziua în amiaza mare!

NOI IMAGINI EXCLUSIVE au intrat în posesia Realitatea! Avem dovada că Laurențiu Reghecampf a fost cel care a lovit primul! Deși în presă s-a speculat că Anamaria Prodan ar fi început bătaia dintre cei doi, imaginile care au ajuns în posesia noastră ÎN EXCLUSIVITATE demonstrează că Reghe este cel care a agresat-o pe impresară.

În imaginile care au intrat în exclusivitate în posesia Realitatea se vede clar cum Laurențiu Reghecampf își agresează soția, lipsită de apărare, pe stradă, ziua în amiaza mare!

Atenție, imaginile sunt șocante! Iată filmul complet al agresiunii! DOVADA că Anamaria Prodan este victima!

Anamaria Prodan și soțul au ajuns, vineri seara, la secția de poliție din Snagov, după o bătaie la vila impresarei. S-au acuzat reciproc de agresiune și au primit ordine de protecție.

Anamaria Prodan spune că soțul era băut și a intrat în casă cu forța. Apoi, a început să o amenințe și să o împingă. Mai mult, s-ar fi năpustit asupra ei, moment în care a fost nevoită să se apere și l-a lovit.

anamaria prodanlaurentiu reghecampf