VIDEO | Tătăruşanu rămâne în poartă! „Când intru dau tot pentru echipă!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 14:10,
tatarusanu milan

Eroul lui AC Milan în meciul cu Torino din Cupa Italiei, Tătăruşanu are şansa de a rămâne în poarta echipei lui Stefano Pioli. Titularul Donarumma a avut o ieşire nervoasă şi a primit cartonaşul roşu chiar de pe banca de rezerve.

Gazetta dello Sport l-a elogiat pe portarul român atât pentru evoluţia din cele 120 de minute ale partidei din optimi cât şi pentru penalty-ul apărat la loviturile de departajare.

„Fusese deja iertat pentru greșelile debutului, de data asta a devenit protagonist absolut, făcând un zid în fața execuției lui Rincon. Dar a fost foarte atent și în primele 120 de minute” – au scris jurnaliştii de la Gazzetta, care i-au dat nota şapte lui Tătăruşanu, cea mai mare a meciului.

Şansă mare pentru Tătăruşanu

Rezervă în meciul din Cupa Italiei, Donarumma a avut o ieşire nervoasă şi a primit cartonaşul roşu chiar dacă se afla pe banca de rezerve. Portarul titular al liderului din Serie A va fi suspendat, iar Tătăruşanu ar putea rămâne în poartă pentru următoarele meciuri.

„O victorie foarte importantă, după un meci foarte lung şi dificil. Am obţinut victoria fiindcă am fost echipa care tot meciul a căutat-o mai mult. Când o echipă joacă un astfel de fotbal, înseamnă că are un grup bun. Aşa cum ai spus, cine joacă mai puţin, ca mine, atunci când intră în teren dă totul pentru echipă, iar asta se vede la final” – a spus Tătăruşanu.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Tătărușanu, decisiv în calificarea lui AC Milan în Cupa Italiei! Portarul român a apărat un penalty

Transferat la Milan în vară, Tătăruşanu a evoluat în patru partide pentru liderul din Serie A: două în Europa League, una în campionat şi una în Cupa Italiei.

 

cupa italieipenaltystefano pioliTătărușanutorinoac milandonarumma
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină