VIDEO | „Tigroaicele”, cu gândul la victorie înaintea duelului cu Esbjerg: „Mergem în Danemarca să câștigăm!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 18 septembrie 2020, ora 16:14,
csm bucurești

CSM București pleacă în Danemarca pentru cel de-al doilea meci din Champions League, cu Esbjerg, cu moralul bun după ce săptămâna trecută le-au învins pe franțuzoaicele de la Metz la 5 goluri diferență.

Fetele de la CSM așteaptă cu nerăbdare partida de duminică cu danezele de la Team Esbjerg, în cel de-al doilea meci din grupele Champions League. „Tigroaicele” sunt cu moralul ridicat după ce duminica trecută au învins-o acasă pe Metz cu 31-26. Antrenorul Adi Vasile se gândește doar la victorie în partida de duminică!

„Victoria este obiectivul nostru, Esbjerg este o echipă foarte bună . Suntem într-o grupă în care fiecare meci este extrem de important și trebuie abordat cu maximă seriozitate”, Adi Vasile – antrenor principal CSM București.

Jelena Grubisic speră ca în partida din acest weekend ea și colegele de echipă să evolueze la fel de bine cum au făcut-o și cu Metz și recunoaște că în Danemarca le va aștepta un meci dificil!

„Sunt o echipă foarte bună, s-au calificat aproape în toate Final Four-urile Champions League, au ocupat o foarte bună poziție anul trecut. Va fi un meci foarte greu” – Jelena Grubisic – jucătoare CSM București.

Adi Vasile și Elizabeth Omoregie sunt nostalgici când se gândesc la perioada în care Sala Polivalentă era plină de fani și își doresc ca acele vremuri să revină!

Își vor fanii înapoi la sală

„Mă și uitam pe niște poze la final , după meci, și vedeam sala goală și eram obișnuit cu atmosfera în Sala Polivalentă să îți dea atât de multă energie și la un moment dat să îți vibreze corpul. Dacă s-ar putea să jucăm și noi cu spectatori cred că ar fi un mare plus pentru toată lumea”, Adi Vasile – antrenor principal, CSM București.

„E foarte greu să jucăm fără spectatori, în Sala Polivalentă atmosfera este minunată și ne lipsesc mult fanii. Sper ca în curând să îi avem lângă noi și să ne susțină. În România nu îi avem, dar în alte țări da”, Elizabeth Omoreigie – jucătoare CSM București.

Citește și • Simona Halep primește o veste bună! O adversară de top anunță că nu va participa la Roland Garros

csm bucurestiliga campionilor handbalhandbal
Christian Eriksen 22

Un greu din fotbalul românesc, marcat de incidentul cu Eriksen: ,,N-am putut să privesc”

becali si talpan

Cum a decurs ultimul termen din procesul privind palmaresul Stelei! Ce a decis instanța