VIDEO | Toni Petrea, îngrijorat înainte de derby: ,,Sper să nu influenţeze rezultatul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 02 februarie 2021, ora 16:55,
toni petrea
toni petrea

Capul de afiş al etapei a 21-a din Liga 1 este ţinut de meciul dintre rivalele din Bucureşti, Dinamo şi FCSB.

Meciul disputat în Ştefan cel Mare, miercuri, este primul primul din 2021 şi din multe altele care vor urma. Cele două echipe se vor întâlni şi în Cupa României.

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit înaintea acestei partide în cadrul unie conferinţe de presă. Acesta spune că indiferent de locul în clasament al celor două formaţii, partida rămâne în continuare un derby. Tehnicianul speră ca arbitrajul şi gazonul să nu influenţeze rezultatul partidei.

,,Este un derby, chiar dacă Dinamo nu este în partea superioară a clasamentului. Rivalitatea și orgoliile fac să fie un derby, din care sper să ieșim învingători, să ne facem suporterii fericiți. Noi încercăm să pregătim fiecare meci, la fel, la victorie. E un meci de campionat pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț.

Ei au două victorii în ultimele două meciuri, înseamnă că au o formă sportivă bună. Am convingerea că arbitrajul de mâine seară va fi bun și nu va influența rezultatul E o problemă gazonul, sper să nu influențeze foarte rău aspectul și dinamica jocului. Dar, indiferent de gazon, trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga.”, a declarat antrenorul la conferinţa de presă.

Înaintea marelui meci, Dinamo se află pe locul 9 în Liga 1, cu 25 de puncte adunate în cele 20 de jocuri disputate până acum.

De cealaltă parte FCSB este liderul campionatului, cu 45 de puncte strânse din 20 de meciuri disputate în Liga 1.

Citeşte şi EXCLUSIV | Cum a început degradarea fotbalului din România! ,,Oamenii fac afaceri, nu sunt iubitori de acest sport”

dinamofcsbtoni petreaderbyrealitatealiga 1