SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Ultrașii CSA Steaua, actori principali pe străzile din Olanda: „Huliganii români s-au deghizat”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 15:33,
Ultrași CSA Steaua
Ultrași CSA Steaua

Meciul dintre NEC Nijmegen și Vitesse Arnhem, încheiat scor 0-1, în Eredivisie, a avut parte de scene cu adevărat îngrozitoare. 

O parte a tribunei în care erau rezervați suporterii echipei oaspete s-a prăbușit în timp ce aceștia sărbătoreau victoria favoriților lor. Astfel, stadionul grupării din Nijmegen rămâne închis pentru o perioadă.

Însă lucrurile nu s-au terminat aici. Fanii lui NEC, alături de cei ai celor de la CSA Steaua, cu care sunt înfrățiți, au pornit o bătaie generală, în plină stradă, cu suporterii lui Vitesse. Chiar unul dintre oficialii lui NEC, Wilko van Schaik, a recunoscut că ultrași din străinătate au fost implicați în acest incident.

Sursa foto- AS 47/Facebook

”A fost o eroare din partea noastră. Suntem responsabili pentru asta. Pentru asta spun acum: îmi pare rău!”, a precizat Wilco van Schaik, directorul general al lui NEC, potrivit publicației olandeză Gelderlander.

Scenele au șocat presa batavă. O persoană care a preferat să beneficieze de protecția anonimatului a dezvăluit că cel puțin 15 ultrași ai „militarilor” au luat parte la bătaia generală. Aceștia s-au deghizat pentru a nu fi recunoscuți și a-i lua prin surprindere pe adversari. S-au făcut și arestări.

”Au fost în jur de 15 fani ai Stelei. De ani buni este o prietenie între fanii lui NEC și cei ai Stelei, iar din când în când se vizitează reciproc. Huliganii români s-au deghizat, nu au purtat hanorace, eșarfe sau ochelari de soare, ca să nu fie recunoscuți, să pară că nu sunt interesați”, a declarat persoana respectivă, pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI –>> DECLARAȚIA CU CARE CHIPIRLIU ÎI VA ÎNFURIA PE FANII STELEI! ATACANTUL „MILITARILOR”, LAUDE PENTRU EDI IORDĂNESCU

nec nijmegenrealitateaultrasi csa steauacsa steaualupte de stradăolanda