VIDEO | Un celebru atlet a murit în ziua în care a împlinit 24 de ani, chiar în timpul unei curse

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 06 decembrie 2021, ora 18:58,
Fabio-Pedretti
Fabio-Pedretti

Atletul italian Fabio Pedretti a murit în urma unui stop cardiac în timp ce alerga într-o cursă nocturnă de 27 km, din cadrul evenimentului ”Uno di Monticelli” din nordul Italiei, au anunţat, duminică, organizatorii, potrivit digisport.ro.

Pedretti a decedat sâmbătă noaptea, în ziua în care împlinea 24 de ani. Acesta a suferit un stop cardiac cu cinci kilometri înainte de sosire. El a primit ajutor imediat şi a fost transportat la un spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

‘Distruşi şi împietriţi în faţa uneia dintre tragediile imposibil de explicat ale vieţii, sprijinim cu dragoste familia lui Fabio şi glorioasa societate New Athletic Sulzano”, se arată în comunicatul organizatorilor, citaţi de Agerpres.

Din păcate, nu a reuşit să câştige cea mai importantă cursă. În ziua împlinirii vârsei de 24 de ani, în timpul ultimilor km de cursă, în ciuda faptului că a fost antrenat şi avea toate vizitele medicale, făcute chiar şi după antrenamente, fără a lăsa nimic la voia întâmplării, inima lui Fabio a încetat să mai bată şi el nu mai este.

Coechipierii săi şi organele competente au intervenit cu promptitudine, dar, din păcate, soarte îi fusese hotărâtă. Suntem aproape de familie în această tragedie de neînţeles. Vrem să ne amintim de el, zâmbind mereu plin de entuziasm şi dorinţa de a face …„, au scris pe Facebook şi cei de la echipa New Athletics Sulzano ASD.

Citește și VIDEO | UN CUNOSCUT SPORTIV A MURIT LA DOAR 32 DE ANI! A JUCAT NOUĂ MECIURI LA NAȚIONALĂ

a muritvideorealitateaFabio Pedrettiatletism