VIDEO | Un fost dinamovist e sincer: „Am jucat în meciuri trucate!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019, ora 15:16,
Dinamo Hermannstadt
Dinamo Hermannstadt

Partidele trucate n-au lipsit din fotbalul românesc, mai ales în primii ani după Revoluție.

Șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, Gabi Răduță, recunoaște că a jucat în blaturi.

„Am jucat în meciuri trucate când eram la Sportul, dar nu eram de acord. Eu niciodată nu m-am dat la o parte, jur cu mâna pe Biblie. În meciurile alea am dat gol mereu. Cu Bacăul, parcă, a fost blat. Am dat gol și nimeni nu se bucura”, a declarat Răduță.

Suntem GSP LIVE! Gabriel Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, e invitatul lui Costin Ștucan în această dimineață.Răduță va discuta despre întreaga carieră de fotbalist: acesta a trecut pe la Sportul, Dinamo și Brașov și a bifat 3 apariții în tricoul primei reprezentative. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Miercuri, 30 octombrie 2019

„Îmi aduc aminte că am jucat contra lui Dinamo în Regie. S-a accidentat Costel Pană, care juca fundaș central, și Jackie Ionescu mi-a zis să trec eu fundaș central și să-l țin pe Cămătaru.

La un moment dat am sărit la o fază fixă la cap, el nu s-a mișcat. Era o forță a naturii. M-am dus acasă și le-am zis părinților mei că cred că sunt handicapat, că nu pot juca la nivelul ăla. Cămătaru trebuia să câștige Gheata de Aur. Parcă a dat două goluri atunci. Alea erau vremurile. Avea 47 de goluri într-un sezon, nici Messi n-a reușit asta”, și-a adus aminte Răduță, care a jucat și la Sportul sau Brașov.

regieliga 1jackie ionescucamatarubacausportulblaturidinamogabi raduta