Un fost internațional român e categoric: ”Maradona a avut un singur picior, dar care făcea cât 4!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 19:51,
Diego Maradona of Argentina

Un fost internațional român a vorbit despre duelul celebru pe care l-a avut cu Diego Maradona.

Legendarul fotbalist s-a stins din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator în propria locuinţă.

Dănuț Lupu a jucat împotriva lui ”El Pibe D’Oro” la Campionatul Mondial din 1990 și recunoaște că a fost impresionat de calitățile legendarului argentinian.

„Am jucat în 1990 împotriva lui, am intrat în minutul 60 și ceva. Țin să te anunț că m-am lovit de două ori de el, de zici că m-am lovit de colțul blocului. Vorbesc foarte serios.

Avea un fizic, n-ai văzut așa ceva! Chiar am o poză, eram eu, Misha Klein, Hagi și Rotariu, iar el era singur între noi. Oricum, în 1990, eu cred că el era sătul de fotbal. A fost singurul fotbalist care a avut un singur picior, dar care făcea cât 4 picioare.

Avea niște execuții, nu cred că va mai exista așa ceva! Lumea spune că Messi. Dar Messi nu e nici la jumătatea lui.

Am văzut niște comentarii foarte răutăcioase la adresa lui Maradona. Eu nu am să înțeleg niciodată lumea asta. Noi vorbim de Maradona fotbalistul, nu de Maradona omul.

Dacă nu juca fotbal, nu mai era iubit, nu îl mai venera lumea. Ce îi interesează viața lui particulară? Au fost alegerile lui. Cum și eu am greșit în viață, că nu cred că a fost fotbalist care nu a greșit.

Nu a mai fost vreodată fotbalist și nu va mai exista fotbalist care să câștige un Mondial de unul singur și două campionate în Italia tot de unul singur. Nu cred că putem să-l comparăm.” a declarat Dănuț Lupu pentru Digi Sport.

Citește și Legendarul Maradona nu va fi uitat! “Cât va fi omul pe pământ se va vorbi despre el”

realitateadeclaratiidanut lupumaradona
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”