VIDEO | Universitatea Craiova remizează cu Chindia și rămâne pe locul 4 în Superligă! Oltenii au fost egalați în minutul 90

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 29 noiembrie 2022, ora 21:23,
Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 1-1
Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 1-1

Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova s-au întâlnit, la Ploiești, într-o restanță din Etapa a 6-a a Superligii.

Chindia Târgoviște a egalat Universitatea Craiova în minutul 90 al restanței din Etapa a 6-a

Meciul trebuia să se joace în august, dar a fost amânat pentru a permite echipei oltene să se pregătească pentru meciurile din Conference League.

Formația antrenată de Mirel Rădoi a deschis scorul în minutul 13, prin Crețu, care a dedicat reușita lui Nicușor Bancu, accidentat în meciul împotriva Rapidului.

Universitatea Craiova, care a avut statut de echipă oaspete, a rămas în inferioritate numerică în minutul 69, după eliminarea lui Screciu, pentru al doilea cartonaș galben.

Egalarea a venit în minutul 90, când Popa a reluat puternic, din careu, fără speranțe pentru portarul advers.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a acumulat 32p și este pe locul 4 în clasament. Chindia a ajuns la 21 și a urcat pe 9. Podiumul este completat de Farul (41 p), CFR Cluj (16 p, două meciuri mai puțin) și Rapid (33 p).

Mâine are loc o altă restanță din Etapa a 6-a, FC Hermannstadt – CFR Cluj, iar joi are loc ultimul meci care contează pentru respectiva rundă, FC Botoșani – FCSB. Ambele partide încep la ora 19:00.

Ultima restanță a superligii, FCSB – CFR Cluj, este programată pentru 15 decembrie, de la 20:00.

superliga