VIDEO | UTA, ultima repetiţie înainte de derby! Ce le-a transmis Contra dinamoviştilor

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat duminică, 27 septembrie 2020, ora 14:59,
contra antrenor dinamo
contra antrenor dinamo

Dinamo va încerca luni seară să lege pentru prima oară în actualul sezon două victorii în Liga 1. UTA este oaspete în Ştefan cel Mare cu numai câteva zile înaintea derby-ului cu FCSB.

Chiar dacă jucătorii nu şi-au primit încă restanţele salariale în întregime, Contra le-a promis că totul se va rezolva până la ora de start a meciului cu arădenii.

CONTRA despre DINAMO vs UTA

Antrenorul principal Cosmin Contra a vorbit în această după-amiază, la sala de conferințe, despre următorul meci în Liga 1 (etapa a 5-a), FC Dinamo București vs UTA Arad, programat luni, 28 septembrie (ora 21:00), pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

„Am convingerea că până la ora jocului cu UTA vor fi plătite. Gândul nostru trebuie să fie la meci, la a juca bine, la a câştiga meciul cu UTA, de a lega două victorii la rând. Mi-aş dori să ajungem cât mai repede la o normalitate şi am semnale că se va întâmpla lucrul ăsta. Ne dorim să mai aducem trei, patru jucători care să îmbunătăţească valoarea lotului” – a declarat Contra înaintea partidei.

Dinamo – UTA se joacă luni, de la ora 21:00. Sâmbătă, la aceeaşi oră, este programat primul derby al actualului sezon: FCSB – Dinamo!

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Optimism la cote înalte în tabăra dinamovistă! Contra: ”Îi văd din ce în ce mai bine!”

cosmin contrafcsbutaderbydinamoliga 1restante salariale