EXCLUSIV | Vin întăririle pentru promovare! Petrolul își betonează defensiva!

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 27 septembrie 2020, ora 13:40,
marian-huja

Vin întăririle pentru promovarea mult așteptată a Petrolului! 

Seara trecută, ”lupii galbeni” au ratat șansa de a deveni lideri, temporar, în Liga 2. Formația lui Viorel Moldovan a pierdut meciul cu Dunărea Călărași, scor 0-1.

Astfel, după înfrângerea de pe ”Ilie Oană”, ploieștenii nu au pierdut timpul și au adus un nou jucător pentru ”Moldo-gol”, care să pună umărul la promovarea în Liga 1.

Petrolul l-a adus pe Marian Huja, un tânăr fundaș de 21 de ani din Portugalia. Cotat la 200.000 de euro, mutarea acestuia a fost confirmată de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

De-a lungul carierei, lusitanul a bifat prezențe pentru juniorii celor de la Belenenses, formația U18 a lui Watford, dar și pentru danezii de la HB Koge.

”Suntem în discuții foarte avansate cu Marian Huja. Nu a semnat încă oficial, pentru că am așteptat să-și facă cartea de identitate românească, pentru că el nu avea.

Vrem să-l înregistrăm ca și jucător român. Va semna pe un an cu opțiune de prelungire pentru încă unul.” a declarat Costel Lazăr, președintele Petrolului, pentru realitateasportiva.net.

costel-lazăr-petrolul-ploiești

Vezi și VIDEO | Antrenorul Petrolului își avertizează jucătorii: „Dacă nu ții garda sus, nu știi de unde vine croșeul!”

transfermarian hujaliga 2petrolul ploiesti
Dinamo, Sorescu, bucurie

Unul dintre titularii lui Dinamo dorit de echipe din Serie A

dinamo

Reacția după ce FCSB a transferat un jucător de la Dinamo: „S-a ales praful de tot!”