VIDEO | Vor să producă ”ȘOCUL” optimilor! Ciucanii vor să elimine ”câinii” din Cupa României

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018, ora 12:07,
miercurea ciuc
miercurea ciuc

La primul meci din istorie în nocturnă la Miercurea Ciuc, formația din Liga 3 speră să realizeze surpriza optimilor Cupei României și să învingă pe Dinamo, echipă ce are 13 trofee în palmares.

Creatorul lui Sepsi, antrenor la Ciuc

Numit la cârma echipei de seniori în acest sezon, Valentin Suciu speră să reediteze la Ciuc povestea de succes de la Sfântu Gheorghe, acolo unde a preluat formația locală Sepsi din Liga 4 și a dus-o pe prima scenă a fotbalului românesc. „Trebuie să fim realiști. Diferența dintre Liga3 și Liga1 este una mare, Dinamo este un brand foarte cunoscut, dar ne vom juca șansa”, spune antrenorul ciucanilor.

Citește și EXCLUSIV | Petrolul a ratat două transferuri! Jucători trecuți pe la Arsenal și pe la AS Monaco, la un pas de a deveni „lupi”

Un brazilian, un spaniol și un marocan în Liga3

După ce au ratat inextremis promovarea în liga secundă doi ani la rând, ciucanii au investit masiv în intersezon. Astfel, în lot se regăsesc jucători unguri, dar și un fundaș brazilian și doi mijlocași din Maroc și Spania. „Cupa este campionatul surprizelor, putem să ne calificăm”, spune optimist Veres Szilárd, fundaș FK Miercurea Ciuc.

Robert Ilyes va fi lider de galerie

Antrenor la echipa de juniori sub 19 ani a Academiei FK Csikszereda, cel mai cunoscut fotbalist din istoria Ciucului (Robert Ilyes) spune că va fi lider de galerie la meciul cu rivala sa de o viață – Dinamo. „Va fi o nebunie în tribune și se va cânta non stop!”, promite fostul mijlocaș al Rapidului.

fotbalciucaniicainii rosiiliga 3Veres SzilárdFK Csikszeredadinamociuccupa romanieioptimi cupa romaniei