VIDEO | Zidane și-a salvat pielea. Dacă pierdea El Clasico era demis! Barca – Real 1-3!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 19:29,
zidane

Cel mai mare meci al Planetei nu s-a dezmințit chiar dacă s-a disputat cu tribunele goale. Aflat pe făraș, tehnicianul lui Real Madrid a amânat decizia care părea luată, aceea de a fi schimbat, prin victoria , scor 1-3, obținută chiar pe terenul marii rivale, Barcelona.

Începutul de meci așa cum aștepau toți microbiștii. Real Madrid a avut un start de meci aruncându-se în atac. A deschis scorul în minutul 5, prin Valverde, care a fost lansat în adâncime de Karim Benzema. Ansu Fati a egalat la 3 minute după, devenind cel mai tânăr marcator din El Clasico disputate în acest secol 21. După pauză, Barca a început mai bine, însă când lucrurile păreau să curgă în favoarea gazdelor, Langlet la ținut în careu pe Ramos, arbitrul nu a văzut dar a fost avertizat de VAR. Tot Ramos a transformat (min. 63). Tot Realul are inițiativa care se va și concretiza până la urmă, în minutul 90, când Modrici s-a distrat cu apărarea catalanilor și a marcat.

În eventualitatea unei înfrângeri pe Camp Nou, Zidane ar fi fost schimbat, conform presei iberice. Altfel, la Barcelona continuă degringolada din ultimii ani, venirea lui Koeman pe bancă neaducând revirimentul așteptat. Mai mult de atât, se pare că Messi este tot cu gândul la plecare, presa iberică deschizând din nou subiectul unui transfer al argentinianului în această iarnă.

Citește și Colegul lui Mutu de la Fiorentina, jefuit în casă sub amenințarea armelor!

ClasicoRealrealitateabarcelonazidane
UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

FOTO | Publicaţiile internaţionale, după evenimentul greu prin care a trecut Eriksen: ,,Campionii de la EURO sunt medicii”

Adrian Nastase

Dezvăluirile unui fost impresar de fotbal, fost coleg de puşcărie cu Adrian Năstase: ,,Era privilegiat”