Viitorul a anunțat plecarea unui atacant trecut și pe la FCSB: „Nu mai este jucătorul echipei”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 18 iunie 2021, ora 23:43,
Tsoumou și Bejan (Dinamo – Viitorul)
Tsoumou și Bejan (Dinamo – Viitorul)

Cu gândul la fuziunea cu Farul Constanța, Viitorul a anunțat că un jucător nu mai face parte din planurile echipei de la malul mării.

Campioana României din 2017 a dat de știre faptul că a încetat colaborarea cu Juvhel Tsoumouatacant sosit în luna februarie a anului în curs. Acesta a evoluat în 18 meciuri, unde a dat patru goluri și o pasă decisivă pentru Viitorul.

„Atacantul Juvhel Tsoumou nu mai este jucătorul echipei noastre. Sosit la FC Viitorul Constanța la începutul acestui an, atacantul congolez în vârstă 30 de ani a înscris 4 goluri în cele 18 partide în care a evoluat. Mulțumim pentru evoluțiile în tricoul echipei noastre!”, a transmis clubul FC Viitorul.

În trecut, vârful de 30 de ani din Congo a mai evoluat în Liga 1 pentru FC Hermannstadt și FCSB. Pentru vicecampioana României a bifat două prezențe și un gol.

gnohere tsoumou

Romario Benzar (împrumut expirat, revine la Lecce), David Babunski (reziliere amiabilă), Jo Santos și Marquinhos Pedroso (final de contract) sunt jucătorii care s-au mai despărțit de Viitorul la sfârșitul sezonul recent încheiat.

CITEȘTE ȘI –>> FUZIUNEA DINTRE VIITORUL ȘI FARUL A DEVENIT REALITATE: „ANUNȚĂM NAȘTEREA UNUI NOU PROIECT ÎN FOTBALUL CONSTĂNȚEAN”

anuntfcsbrealitatealiga 1tsoumouviitorul