Viitorul lui Dan Petrescu a fost decis! Anunț de ultimă oră făcut de conducerea campioanei

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 08 iulie 2020, ora 13:16,
dan-petrescu-cfr-cluj

După ultimele zvonuri privind o posibilă despărțire între antrenor și campioana României, conducerea CFR-ului a reacționat. 

Astfel prin intermediul unei postări pe contul oficial al clubului de pe o rețea de socializare,  șefii ardelenilor au dezmințit toate informațiile apărute în media în ultimele zile. Totuși la fel a procedat conducerea alb-vișiniiilor cu alți tehnicieni și în trecut, iar aceștia și-au pierdut postul la scurt timp după ce au fost reconfirmați în funcție.

„Ca urmare a ultimelor articole apărute în spațiul public privind schimbarea antrenorului nostru Dan Petrescu, conducerea echipei CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

 Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum și nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susținerea totală a conducerii clubului nostru 

Tehnicianul care a obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reușind să câștige de două ori consecutiv titlul în România și să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic și niște victorii incredibile în competițiile internaționale este și va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Toate performanțele pe care Dan Petrescu le-a obținut în calitate de antrenor principal al echipei noastre, alături de un grup de jucători profesioniști și devotați, au făcut ca CFR 1907 Cluj să revină în prim-planul fotbalului european.

Suntem convinși că există mulți tehnicieni care și-ar dori să pregătească o echipă de nivelul CFR-ului, însă noi avem antrenor în persoana lui Dan Petrescu, cel care mai are contract cu CFR 1907 Cluj încă două sezoane, contract pe care o să îl ducă la bun sfârșit.

În încheiere, vrem să vă asigurăm din nou că nu a existat nicio discuție cu un alt antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei noastre nici acum și nici din sezonul viitor”, a fost comunicatul clubului ardelean.

CITEȘTE ȘI –>> Surpriză la Cluj! Cine îl va înlocui pe Dan Petrescu

mesajcfr clujretele de socializaredan petrescu
E3syDgRWYAMAiF7

Cum a reacționat soția lui Eriksen în momentul în care acesta s-a prăbușit pe gazon!

eriksen

EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor