Viitorul lui Dennis Man a fost stabilit! Ultimele informații venite din Italia

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 09:30,
Dennis Man
Dennis Man

Fostul fotbalist al celor de la FCSB nu traversează o perioadă prea bună la echipa de club, iar românul devenise devenit o rezervă de lux la formația de pe Ennio Tardini, în mandatul lui Enzo Maresca!

Dennis Man este departe în momentul de față de așteptările patronului Kyle Krause, iar randamentul dat în acest sezon le-a dat de gândit serios celor din club. Acum, Man speră ca odată cu venirea lui Giuseppe Ianchini să își recapete încrederea în sine și să devină un om de bază în angrenajul celor de la Parma.

Deși s-a tot vehiculat varianta Galatasaray în ultima perioadă, firma care îl impresariază pe Dennis Man a făcut lumină în presa din peninsulă. Concret, agenția Becali Sport le-a dat un răspuns ferm celor de la ParmaLive, în momentul în care italienii au întrebat despre viitorului românului pe Ennio Tardini.

„Băiatul e bine la Parma. Este foarte fericit cu noul antrenor și vrea să promoveze în Serie A cu Parma”, au transmis cei de la Becali Sport.

10.000.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 24 meciuri, patru goluri și o pasă decisivă reprezintă bilanțul fostului fotbalist al celor de la FCSB din momentul transferului în Italia.

Citește și TURCII ARUNCĂ BOMBA: ,,MAN A SEMNAT CU GALATASARAY”

realitateadennis manserie Bdeclaratiiparma