Viitorul lui Eriksen în fotbal se va decide la Milano! Italienii anunță ce urmează pentru danez

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 19:27,
Eriksen, Profimedia Images
Eriksen, Profimedia Images

Mijlocașul danez al celor de la Inter Milano le-a dat emoții tuturor în primul meci al țării sale de la EURO 2020, în momentul în care s-a prăbușit subit pe teren în minutul 43 al partidei contra Finlandei!

Eriksen a căzut fără să fie atins de vreun adversar, în timp ce se îndrepta spre marginea terenului pentru a primi mingea de la un coleg de-al său. Imediat după ce jucătorul s-a prăbușit pe gazon, medicii au intervenit de urgență, acordându-i acestuia primul ajutor. Ulterior, mijlocașului danez i s-a montat un defibrilator cardiac intern, iar șansele de a mai juca fotbal sunt puse cu semnul întrebării în momentul de față.

Sursa foto: Profimedia Images

Potrivit Gazzetta dello Sport, Eriksen se va prezenta la Milano pe data de 19 iulie pentru a efectua un examen medical riguros. Conducătorii celor de la Inter au pregătit deja un grup de specialiști, în colaborare cu medicii danezi de la echipa națională, pentru a identifica motivul din cauza căruia fotbalistul și-a pierdut cunoștința pe teren. În urma acestei investigații, jucătorul se va consulta cu familia și va lua o decizie cu privire la cariera sa.

Ce spune cardiologul care l-a supravegheat pe Eriksen în perioada petrecută la Tottenham

”Toți suntem fericiți și recunoscători pentru faptul că un jucător atât de bun și care mai are mult timp de trăit este în stare bună. Acum, cred că toți medicii se întreabă și vor să afle ce s-a întâmplat și cum să remedieze. Apoi, dacă se poate remedia, medicii sunt nevoiți să evalueze ce riscuri există în continuare. Cred că sfatul tuturor specialiștilor va fi ca el să nu mai joace fotbal. Scopul nostru este să apărăm viața.

Cotat la 40.000.000 de milioane de euro, Eriksen mai are 3 ani de contract cu Inter Milano.

Citește și MESAJUL LUI CHRISTIAN ERIKSEN, DUPĂ CE DANEMARCA A AJUNS ÎN SEMIFINALE LA EURO 2020

realitateacontroale eriksenintereriksen