Viorel Moldovan, acid la adresa lui Cătălin Cîrjan: „Trebuie să îşi vadă de treaba lui!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 21:28,
Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Viorel Moldovan, fostul internațional român, a reacționat după ce Cătălin Cîrjan, tânărul jucător român de la Arsenal, a intrat în conflict cu FRF.

Mai exact, Moldovan consideră că fotbalistul trebuie să își vadă în continuare liniștit de cariera sa, deoarece, în opinia sa, nu a realizat nimic. Iată ce a spus.

„Trebuie să îşi vadă de treaba lui!”

„O nebunie! Am văzut şi jucători nemulţumiţi care dau atacuri cu un tupeu extraordinar. Mulţi puşti. Mai mult vorbesc decât fac. Nu sunt mulţumiţi de nimic. Fiecare declară ce vrea, fiecare e liber. Dar trebuie să şi probezi ce declari. Eu nu cred că are dreptate (n.r. – Cîrjan). 

El trebuie să îşi vadă de treaba lui. Se vorbeşte foarte mult deja! Bun, e un jucător talentat, a progresat foarte mult, dar în momentul de fața încă nu a realizat nimic.

Citesc nişte lucruri şi îmi vine să îmi fac cruce. Sunt incredibile discuţiile astea, nu fac bine! Sunt curios dacă la Arsenal acolo îşi permite să îi certe pe antrenori, să ia asemenea poziţie? Mai bine să îşi vadă de treaba lui”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport.

frfcatalin cirjanviorel moldovan