Viorel Moldovan, după 2-8 cu Voluntari: „Mulţi jucători vor lua altă direcţie!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020, ora 14:00,
moldovan-petrolul
moldovan-petrolul

Viorel Moldovan nu s-a arătat dezamăgit după înfrângerea la scor din amicalul cu FC Voluntari. Antrenorul petrolist a folosit mai mult jucătorii care nu au apucat să evolueze în actualul sezon. Moldovan mai vrea încă patru transferuri şi a vorbit despre priorităţile sale.

Petrolul a condus cu 2-0 în amicalul cu FC Voluntari, dar a primit opt goluri până la finalul partidei în care Moldovan şi-a menajat titularii folosiţi în partida de la Reşiţa. Pentru Petrolul au evoluat Avram – Olaru, Răuță, Mondragon (46 Constantinescu), Poelmans – Botic – Constantinescu (60 Dumitru), Zasavițschi (46 Diarra), Nițescu (Bucur), Ben Levi – Saim Tudor.

„Nu ăsta a fost obiectivul echipei astăzi. Altele au fost obiectivele. După cum aţi constatat, titularii nu au jucat astăzi. Am vrut să văd la treabă tot restul lotului şi să fac o evaluare din anumite puncte de vedere. Suntem destul de mulţi şi trebuie să mai eliberăm, să structurăm lotul. Cu siguranţă mulţi jucători vor lua o altă direcţie. Am avut acest meci astăzi, să văd la treabă şi alţi jucători, să le ofer spaţiu de joc unora care consider că vor rămâne cu noi, să aibă ritm de joc. Am preferat să odihnesc jucătorii care au început meciul la Reşiţa şi să facă doar un antrenament astăzi. Mulţi au venit, unii sunt în urmă cu pregătirea, au un deficit fizic şi trebuia să îi văd la treabă” – a explicat Moldovan.

Moldovan mai vrea cel puţin patru transferuri

Antrenorul Petrolului nu este mulţumit în totalitate de lotul pe care îl are la dispoziţie în acest moment. Moldovan mai vrea măcar patru jucători şi are dificultăţi în a găsi un atacant care să îi satisfacă pretenţiile.

„E dificil, eu sunt şi pretenţios, am văzut foarte mulţi atacanţi, dar care au dat trei, patru goluri, care au evoluat la un nivel inferior, e greu să găsesc. Sper să reuşim şi să găsim un atacant cum îmi place mie. 

Trebuie să ne punem la punct la nivel de portar, Cezar Lungu şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la Petrolul. Suntem în discuţii cu un portar cu mare experienţă la nivelul Ligii 1. Neapărat un fundaş, chiar doi centrali care să ţină echipa. Doi lideri care să dea siguranţă, şi neapărat un atacant – a declarat Moldovan.

Pentru Petrolul urmează întâlnirea cu Ripensia Timişoara. Partida din etapa a 3-a se va juca marţi, 15 septembrie, la Ploieşti.

transferuriamicalmoldovanfc voluntaripetrolulripensialiga 2