Viorel Moldovan e curtat de un club din SuperLigă

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 01 iunie 2023, ora 09:26,
viorel moldovan
viorel moldovan

Viorel Moldovan a spus că există șanse să ajungă pe banca celor de la Universitatea Cluj. Pentru înlocuirea lui Ioan Ovidiu Sabău sunt vehiculate trei nume: Cristiano Bergodi, Viorel Moldovan și Anton Petrea.

„Am fost sunat de o persoană apropiată clubului U Cluj, care m-a întrebat dacă aş fi interesat să preiau banca tehnică, în cazul în care Ioan Ovidiu Sabău nu va mai continua.

I-am spus că din partea mea există disponibilitate, iar dacă U Cluj sunt interesaţi de serviciul meu, ne putem aşeza la masă pentru a discuta anumite aspecte în profunzime. Să vedem dacă ajungem la un numitor comun.

Mi s-a spus că voi fi contactat de către oficiali, dar nu s-a întâmplat până în momentul de faţă. Acum cateva zile (n.r. – când a vorbit cu acea persoană), când Neluţu nu luase decizia, iar cei de acolo o aşteptau.

Cu U Cluj am discutat de multe ori. Şi înainte de Neluţu Sabau am vorbit. Chiar am discutat cu unul dintre colaboratorii lui Neluţu, Sandu Tărbârcă, şi cam ştiu tot ce se întâmplă la Cluj, de lot, de tot, pentru orice caz. Nu pot duce la discuţii nepregătit.

Da, cunos toate mişcările, am toate datele. În 2017 şi înainte de 2017 a fost varianta U Cluj pentru mine. Atunci era Walter patron. Echipa retrogradase. Dar nu am mai ajuns.

Clujul m-a atras tot timpul, sunt aproape de Bistriţa, 125 de km. Un oraş frumos. Echipa copilăriei mele. Mergeam foarte des la meciurile lui U Cluj. Un oraş care mă încântă.

(n.r – care sunt şansele) Nu ştiu, nu mă agit prea tare. Pentru mine, foarte important este mediul, locul unde mă duc. Eu sunt o persoana care vrea să simtă susţinere, afecţiune, ca să pot da foarte mult. Să fiu bine venit.

Chiar am primit foarte multe mesaje din partea prietenilor mei din Cluj, care mi-au spus că aşteaptă cu braţele deschise, dacă va fi. Nu se ştie ce se va întâmpla. Eu nu am vrut discut, am vrut să evit. Dacă se leagă ceva, bine. Dacă nu, la fel de bine. Vedem ce se va întâmpla”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

nelu sabăuviorel moldovansuperligacristian bergodiu cluj