Viorel Moldovan face haz de necaz după victoria României cu Moldova: „Să continuăm așa și ajungem campioni mondiali!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 21 noiembrie 2022, ora 13:40,
Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

România a învins-o pe Moldova într-un meci amical duminică seară (5-0). Viorel Moldovan, fostul internațional român, a vorbit după partida câștigată de elevii lui Edi Iordănescu.

Mai exact, Moldovan a fost ușor ironic, spunând că România va deveni campioană mondială cu astfel de prestații.

„Să continuăm așa și ajungem campioni mondiali!”

„Dacă vom mai juca de asemenea manieră, clar putem ajunge și campioni europeni, chiar și mondiali! Dar să avem în față doar adversari de nivelul Moldovei.

N-am mai văzut o echipă a Moldovei atât de slabă, am fost șocat la fel ca Vadim Rață, care se întreba după meci dacă ăsta cu adevărat este nivelul.

A fost un meci reușit, acțiunea pozitivă, cu foarte mulți debutanți la prima reprezentativă. Nu s-a mai întâmplat de mult așa ceva, dar este un lucru pozitiv.

Jocul de ieri a fost bun, dar mi-e greu să trag concluzii, ținând cont de nivelul adversarului. Până la urmă, victoria este bună pentru moral. Jucătorii au înscris, naționala a câștigat categoric, face bine la cap.

Dar haideți să nu ne îmbătăm cu apă rece, avem harul ăsta să facem imediat sărbătoare, să ne vedem prea frumoși, apoi să cădem și să ne lovim foarte tare”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Pro Arena.

viorel moldovannationala Romaniei