Vivi Răchită a dezvăluit motivul pentru care Budescu poate refuza Petrolul Ploiești!: „Dacă îl minți, nu mai vine!”. Ce a spus despre mijlocașul lui Voluntari!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 13:26,
Constantin Budescu
Constantin Budescu

Constantin Budescu a ratat finalul campionatului din cauza accidentării grave de la începutul lunii martie. Revenirea acestuia pe gazon se preconizează a fi cel mai devreme în luna august.

Chiar și așa, mijlocașul nu duce lipsă de oferte. Voluntari pare interesată să-i prelungească contractul, în timp ce nou promovata Petrolul Ploiești ar vrea și ea să-i obțină semnătura.

„El trebuie să se simtă bine în mediul în care se duce!”

Echipa trăiește doar din sponsorizări, nu există un patron, nu există un partener finanțator care să asigure bugetul. Va fi extrem de greu în Liga 1, deoarece noi n-am terminat Liga 2 din ceaa ce înseamnă partea financiară. Băieții au primit ultimul salariu în februarie, nu au primit primele de joc, nu au primit primele de promovare. Trebuie schimbat lotul substanțial, așteptăm cu îngrijorare data de 6 iunie când lotul se va reuni.

De la Petrolul a primit doar o promisiune, că buget… Eu vorbesc zilnic cu Budescu. Sunt mari șanse să nu vină la Petrolul în momentul acesta, pentru că nu există stabilitate. Pe Budescu dacă îl minți, dacă nu îi oferi plăcerea de a juca nu mai vine. Partea financiară o are asigurată, el trebuie să se simtă bine în mediul în care se duce. De ce nu a performat la FCSB, iar la Voluntari a făcut spectacol? Era un mediu în care se simțea ca peștele în apă”, a declarat Vali Răchită, pentru Sport.ro.

Budescu a revenit în România vara trecută, la FCSB. După jumătate de sezon, acesta nu a mai fost dorit de patronul Gigi Becali. Rămas liber de contract la începutul acestui an, Budescu a semnat cu FC Voluntari până la finele actualei stagiuni.

În acest sezon, Constantin Budescu a bifat 22 de meciuri, a marcat 3 goluri și 2 assist-uri.

budescupetrolulrachita