Vlad Achim, blocat de FIFA la Dinamo! Ce urmează pentru noul jucător al lui FC U Craiova

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 09:59,
Vlad Achim, FC U Craiova
Vlad Achim, FC U Craiova

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a semnat zilele trecute cu formația lui Adrian Mititelu, însă nu va putea fi folosit de Adrian Mutu încă din primul meci!

Vlad Achim a fost prezentat oficial de FC U Craiova chiar în ziua în care și-a încheiat conturile cu Dinamo. Neplătit de mai multe luni, fotbalistul a decis să părăsească haita și să semneze cu oltenii, alături de care speră să producă surpriza în noul sezon de Liga 1. Cu toate acestea, Achim nu a scăpat definitv de dinamoviști, după ce FIFA l-a blocat pentru moment în Ștefan cel Mare.

Mijlocașul nu este însă singurul aflat în aceeași situație, asta după ce și Paul Anton a primit un verdict similar. Cei doi fotbaliști și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, însă forul mondial nu a dat un răspuns în acest caz, urmând ca pe 21 iulie să investigheze cazul, anunță Pro X.

Până atunci însă, Vlad Achim va fi în continuare jucătorul lui Dinamo, deși acesta a semnat deja cu FC U Craiova. Până la verdictul din partea celor de la FIFA, mijlocașul nu va putea fi folosit de Adrian Mutu.

Pentru olteni urmează duelul cu CFR Cluj, din prima rundă, programat mâine seară, de la ora 21:30.

Citește și OFICIAL | FC U CRAIOVA TRANSFERĂ DE LA DINAMO! UN FOST FOTBALIST AL „CÂINILOR” A AJUNS ÎN BĂNIE

vlad achimfifarealitateafc u craiovaliga 1paul antondinamo