Vlad Achim anunţă un final de sezon foarte greu pentru Dinamo: ,,Obiectivul a devenit salvarea de la retrogradare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 00:57,
Vlad Achim. Dinamo

Partida dintre Politehnica Iaşi şi Dinamo Bucureşti, din etapa a 28-a a Ligii 1, jucată în Copou, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Singurul gol al meciului din Moldova a fost înscris de Djuranovic, în minutul 62, după ce a fost lăsat singur cu portarul în urma unei pase venite din partea lui Calcan.

SURSA FOTO: Instagram Dinamo

Vlad Achim, mijlocaşul lui Dinamo, a vorbit al finalul partidei pierdute cu Poli Iaşi. Acesta este dezamăgit de modul în care s-au comportat colegii săi în teren şi anunţă că obiectivul echipei este acum salvarea de la retrogradare.

,,Obiectivul nostru a devenit în această seară salvarea de la retrogradare, dar va fi greu să îndeplinim şi obiectivul acesta, dacă vom continua la fel. În seara asta am văzut indisciplină în teren cum n-am întâlnit niciodată. Am mers şi la un club care ştiam că va da faliment, Ceahlăul, dar o asemenea indisciplină eu n-am întâlnit. Rămâne să se analizeze, sperăm să se găsească rezolvarea acestor probleme.

Mulţescu a încercat să găseasca un sistem în care să avem superioritate mai ales în zona de mijloc, am avut 2-3 perioade mai bune în joc, apoi am dat din ce în ce mai mult în spate. Indisciplina de la corner a dus la contraatacul din care s-a dat golul. N-am mai reuşit să producem nimic după aia. Indisciplina din teren întrece orice limită, aşa ceva nu se poate.”, a declarat Vlad Achim la finalul jocului cu Poli Iaşi.

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 28 de partide disputate în campionat.

De cealaltă parte, Politehnica Iaşi se află pe ultimul loc în Liga 1, cu 19 puncte acumulate în cele 27 de meciuri jucate până acum.

Citeşte şi VIDEO | ,,SMURD-ul” n-a mai resuscitat-o pe Dinamo! Înfrângere pentru Mulţescu la revenirea pe banca echipei

djuranovicdinamorealitatealiga 1poli iasi
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului