VIDEO | „Vreau să trag un semnal de alarmă!” Enache avertizează înaintea meciului cu Farul: „Statistica e înșelătoare”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 28 februarie 2020, ora 12:39,
costel-enache-petrolul

Costel Enache a susținut o conferință de presă în care a prefațat confruntarea dintre Petrolul Ploiești și Farul Constanța din etapa a 22-a din Liga 2.

Enache și-a avertizat „elevii” să nu trateze cu lejeritate meciul cu formația constănțeană.

„Suntem în fața unui joc dificil și important în același timp. Întâlnim un adversar cu un moral bun, care vine după o victorie concludentă, cu un joc bun, goluri marcate și alte multe ratări în fața unui adversar cu pretenții cum este Concordia Chiajna.

Avem și noi atuurile noastre. Cred că suntem într-un moment bun. Vreau să  regăsesc la jucătorii mei aceeași implicare, determinare și dăruire pe teren și sunt convins că dacă lucrurile vor sta așa noi vom fi cei câștigători.

Vreau să trag un semnal de alarmă. Să nu fim relaxați, să nu cădem într-o capcană de automulțumire și să nu tratăm jocul ca fiind unul mai lejer. Ar fi cea mai mare naivitate și greșeală din partea noastră.

Adversarii sunt foarte determinați împotriva noastră de aceea trebuie să echilibrăm nivelul asta de atitudine întotdeauna.

Statistica e înșelătoare când vorbim de fotbal. Eu vreau să fim noi pregătiți, apoi vedem ce face și adversarul. Nu faptul că Farul e cuminte în deplasare ne face pe noi câștigători”,  a spus Costel Enache la conferință.

Petrolul Ploiești primește vizita formației Farul Constanța, sâmbătă, ora 13:00, într-un meci din etapa a 22-a din Liga 2. „Lupii” ocupă în momentul de față locul cinci în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce adversara lor se află pe șapte, la două puncte în spate.

Citește și ♦ FCSB  primește o lovitură înaintea primului meci din play-off: „Va lipsi trei săptămâni”

liga 2petrolul ploiesticostel enache
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”