Wilander e la picioarele Simonei Halep: „A fost meciul perfect, e o mare campioană”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 28 august 2019, ora 15:54,
Halep Gibbs

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Nicole Gibbs la US Open, iar românca a fost lăudată la final de un mare campion.

Expertul EuroSport Mats Wilander consideră că Halep a făcut meciul perfect, chiar dacă succesul s-a conturat puțin mai greu.

„Mi se pare că joacă un tenis mai agresiv. După ce a câștigat Roland Garros-ul, ea a spus că se va concetra să devină o jucătoare de tenis mai bună. Poate că victoria de la Wimbledon și modul în care a învins-o pe Serena Williams ne-au făcut să vedem o nouă Simona Halep.

Poate că în setul secund a încercat să fie prea agresivă, pentru că jucat atât de bine în primul. Când ești un mare campion cum e ea, nu vrei să îți schimbi stilul. Simona a început să piardă destul de mult în setul secund, dar s-a redresat. A fost îngrijorător modul în care a jucat în al doilea set? Un pic, dar ea este o mare campioană și poate trece prin aceste momente grele, pentru că este o luptătoare.

Zilele acestea, Simona este o jucătoare diferită pe teren din punct de vedere mental. Este mai pozitivă. A fost un meci grozav pentru ea: a jucat bine în primul set, nu la fel de bine în al doilea și apoi a revenit și a jucat din nou bine în ultimul set. A fost meciul perfect pentru Simona”, a spus Mats Wilander.

În turul următor, Halep va da peste Taylor Townsend.

Halep Wilandersimona halepus openHalep tenismats wilanderHalep
craiova fericire

CSU Craiova, gata să transfere un fost campion al României! Pe cine a pus ochii patronul Mihai Rotaru

GigiBecali1

EXCLUSIV | Fotbalistul care îi spune pas lui Gigi Becali: ,,România nu e o soluţie pentru el”