Zicu s-a decis pentru meciul ȚSKA-CFR: „Aș fi în totalitate fericit dacă acest meci se va termina la egalitate!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 15:19,
zicu

Ianis Zicu a dezvăluit că pentru meciul din acestă seară și-ar dori un rezultat de egalitate între ȚSKA Sofia și CFR Cluj!

Actualul antrenor al Farului Constanța, Ianis Zicu, nu uită perioada petrecută în Bulgaria, la ȚSKA Sofia. Românul a mărturisit că pentru liniștea sa sufletească și-ar dori un egal în meciul din această seară dintre ȚSKA și CFR Cluj, din grupele Europa League.

Zicu preconizează șanse 50-50 pentru acest meci, dar într-o anumită măsură își dorește ca CFR Cluj să obțină puncte în Europa, pentru a îmbunătăți coeficientul UEFA. Fostul atacant a avut un mesaj și pentru fostul său club, ȚSKA Sofia.

„Nu pot prezice un rezultat. Pentru mine, șansele sunt egale – 50 la 50. Dar, pentru că sunt român, vreau ca Clujul să obțină puncte în Europa League, ceea ce ar fi bine pentru țara noastră și cotele noastre. Dar, ca fost jucător la ȚSKA și datorită fanilor incredibili ai echipei, vreau ca «Armata» să joace bine. Poate că aș fi în totalitate fericit, dacă acest meci s-ar termina la egalitate.

Mi-e dor de atmosfera creată de fanii lui ȚSKA. Le mulțumesc pentru dragostea pe care mi-au transmis-o în timpul șederii mele la club. Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le trimit în continuare. Vreau ca această situație cu COVID-19 să se încheie, astfel încât să pot călători la Sofia și să urmăresc un meci al ȚSKA-ului”, a declarat Ianis Zicu, pentru TopSport.

Ianis Zicu a evoluat pentru ȚSKA Sofia în sezonul 2012-2013, perioadă în care a reușit să marcheze 13 goluri în 15 meciuri pentru formația bulgară.

Citește și Rădoi a vorbit despre situația lui Man și Coman: “Cei doi pot face transferurile dorite de FCSB!”

 

 

TSKA SofiaEuropa Leagueșanse cfrzicurealitateacfr cluj
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină