SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Zitza a ghicit rezultatul meciului Italia – Turcia! Oracolul din Bucureşti a prezis şi câştigătoarea EURO 2020

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 15:28,
Catelusa Zitza
Catelusa Zitza

Meciul de debut la EURO 2020 a fost Italia – Turcia, scor 3-0 pentru gazde, iar câştigătoarea meciului a fost prezisă de căţeluşa Zitza, din Bucureşti.

Zitza este o câţeluşă care poate fi găsită într-un adăpost canin, de unde paote fi şi adoptată. După ce a ghicit câştigătoarea duelului Italia – Turcia, Zitza a prezis şi că Austria se va impune în meciul de la Bucureşti cu Macedonia de Nord.

Sursa foto: Twitter

Pe lâng cele două predicţii, Zitza şi-a ales deja şi câştigătoarea turneului final din această vară. În opinia căţeluşei-oracol, Franţa este naţionala care va triumafa la finalul Campionatului European.

,,Căţeluşa Zitza are în jur de 5 ani şi am salvat-o în urmă cu câteva luni de pe un câmp din afara Bucureştiului. Trăia acolo singură şi noi credem că nişte oameni au abandonat-o. Ştim sigur că a trăit alături de oameni, pentru că e foarte sociabilă şi jucăuşă. E un câine de talie mare, dar e foarte blândă şi afectuoasă. Sperăm să îi găsim cât de curând o familie iubitoare şi responsabilă, ăn Bucureşti sau în împrejurimi. Ne bucurăm să o oferim pe Zitza în adopţie sterilizată, vaccinată, deparazitatp şi microcipată.     

Cu siguranţă, animalele, în general, şi câinii, în special, au mari abilităţi pentru a fi oracole şi ne putem baza pe ei în ceea ce priveste prezicerea viitorului. Poate nu o nimeresc de fiecare dată, dar este cert că simţurile lor, capacităţile lor extrasenzoriale funcţionează mult mai bine decât ale noastre. Dovada este că Zitza a ghicit rezultatul primul meci la Euro 2020. Sperăm ca Zitza să fi dat pronosticuri bune şi pentru celelalte meciuri.”, a declarat Delia Pirvu, fondator Asociaţia Red Panda, potrivit PRO TV.

Alte animale oracol care au devenit celebre au fost Caracatiţa Paul (Euro 2008, CM 2010), Panda Ying Mei (CM 2014), Caracatiţa Otto (Euro 2016), Motanul Achilles (CM 2018), Papagalul Newton (CM 2018) şi Porcuşorul Mystic Marcus (CM 2018).

Citeşte şi EURO 2020 | CUM ARATĂ PROGRAMUL PARTIDELOR DE AZI

turciarealitaeabucurestioracoleuro 2020frantacatelusa zitzaitalia