Zlatan Ibrahimovic a suferit o nouă operație! Cât va lipsi atacantul suedez

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 18:43,
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Atacantul suedez al lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a fost supus miercuri, 25 mai, unei operații la genunchi. Clubul italian a anunțat că jucătorul va reveni în 2023.

Zlatan Ibrahimovic va lipsi între 7 și 8 luni

AC Milan a câștigat, duminică, un nou titlu de campioană a Italiei. „Rossonerri” au învins Sassuolo, în deplasare, cu 3-0, iar în clasamentul final a avut un avans de 2 puncte față de rivala Inter Milano.

Zlatan Ibrahimovic a fost trimis în teren în minutul 72, în locul atacantului francez Olivier Giroud. După 3 zile, atacantul suedez a fost supus unei intervenții chirurgicale.

AC Milan anunță că Zlatan Ibrahimovic a suferit o operație la genunchiul stâng, efectuată de doctorul Bertrand Sonnery-Cottet, în prezența directorului medical al clubului, Stefano Mazzoni, la Hopital Jean Mermoz din Lyon.

Artroscopia era planificată de mai mult timp pentru a rezolva definitiv instabilitatea articulației prin reconstrucția ligamentului încrucișat anterior, cu întărire laterală și reparare a meniscului.

Operația a fost un succes total iar prognosticul este estimat între 7 și 8 luni”, este anunțul făcut de club pe site-ul oficial.

zlatan ibrahimovicserie aac milan