„Zlatanisme”- Ibrahimovici, după golul cu Udinese, o nouă aroganță!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 02 noiembrie 2020, ora 15:05,
ibrahimovici

După ce a fost iarăși decisiv (a câta oară?) la Milan, în victoria cu Udinese, scor 2-1, Zlatan Ibrahimovici a oferit o nouă mostră de aroganța sa caracteristică. ”Superatacantul” suedez, care a avut un gol din semi-foarfecă și un assist cu Udinese, a spus că poate zbura!

La finalul jocului de pe „Dacia Arena”, din Udine, unde a făcut din nou un meci mare, la 39 de ani, Zlatan Ibrahimovici i-a transmis un mesaj lui Paolo Maldini: „Sincer să fiu, când m-am întors, clubul mi-a propus un acord mai lung, însă n-am acceptat decât pentru șase luni. Nu voiam să fie cineva nemulțumit și să blochez clubul într-o situație neplăcută. Însă dacă voi continua așa, o să-i spun lui Maldini «Paolo, semnează prelungirea cu un an ori eu nu mai joc deloc și mă retrag!». În 2012 eram bătrân, acum mă simt tânăr” a spus suedezul care vrea să fie din nou campion cu Milan la un deceniu distanță de alt titlu câștigat cu echipa rosso-nerro.

„Ibra-cadabra” spune că se simte în mare formă. „De ce să alergi când poți zbura?!” e „aroganța” transmisă imediat după golul din foarfecă marcat în meciul cu Udinese.

Citește și VIDEO | Cosmin Olăroiu e pe ca mari! A ajuns în finala campionatului din China!

realitateaac milanibrahimovici
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor