Zverev e supărat pentru că nu poate vedea meciul Germaniei

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 19 iunie 2024, ora 14:19,
Alexander Zverev
Alexander Zverev

Tenismanul german Alexander Zverev, un fan al fotbalului, nu este mulţumit de programul zilei de miercuri al turneului pe iarbă de la Halle, care îl va împiedica să vadă cel mai probabil meciul Germania-Ungaria de la EURO 2024, scrie DPA, potrivit News.ro.

Zverev joacă miercuri contra italianului Lorenzo Sonego în al patrulea şi ultimul meci de pe terenul central. Partidele de la Halle încep la prânz (13:00, ora României), în timp ce meciul de la Stuttgart are lovitura de începere de la ora 19:00, când tenismanul german va fi cel mai probabil pe teren.

„Evident nu a fost dorinţa mea, a spus Zverev, finalistul de la Roland Garros, după victoria cu Oscar Otte. Dacă aş fi putut decide, ar fi fost diferit. Să fiu cinstit, nu a fost o decizie inteligentă pentru turneu. Dacă nu aş fi jucat, nu m-aş fi uitat la un meci de tenis, ci la unul de fotbal”.

Organizatorii turneului de la Halle au spus că l-au programat ultimul pe Zverev, pentru a-i da suficient timp de recuperare după meciul de marţi care s-a încheiat spre dimineaţă.

Dar organizatorii fac, în acelaşi timp, reclamă turneului EURO 2024, oferind condiţii de vizionare pe ecranele din afara arenei, ceea ce îi face pe spectatori să aibă de luat o decizie dificilă.

Germania, care a învins cu 5-1 Scoţia în primul meci al Grupei A, poate deveni prima echipă calificată în optimi dacă învinge şi Ungaria.

 

germaniaungariaeuro 2024Zverev