VIDEO | Costel Lazăr a răbufnit: „Toată lumea în Ploiești este petrolistă, dar nimeni nu dă un leu”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 15:13,
Costel Lazăr
Costel Lazăr

Oficialii clubului Petrolul Ploiești au susținut prima conferință de presă după ce parteneriatul cu Veolia s-a încheiat. Costel Lazăr, președintele Petrolului, a criticat lipsa de implicare a autorităților locale.

„Am ieșit din ședința Consiliului Local. Discuțiile au fost foarte ample și, în unele momente, aprige. Eu sper să putem găsi numitorul comun. Să contribuie toată lumea la bunul mers al activității. Partenerul finanțator al nostru (nr: Veolia) s-a retras. Eu regret foarte mult. Oamenii care reprezintă această societate: Mihailovici, Alexandru Moldovan, Irina Munteanu, cei care au asigurat bunul mers și finanțarea acestei echipe sunt niște oameni deosebiți. Aș mai fi vrut să existe asemenea oameni și în orașul nostru.

 

 

 

 

Din păcate, ajutorul a venit de la o distanță mai mare. Căutăm soluții cu Consiliul Local pentru aceasdtă situație. Grupul Veolia continua din postul de sponsor. Ne vom întâlni și vom discuta pentru a stabili cuantumul acestei sponsorizări și modalitățile prin carde aceasta va fi făcută. Avem asigurat bugetul până la 30 iunie. Suma vehiculată este a patra sau a cincea parte din ce a fost anul trecut. Mai aștept 5-6 sponsori de asemenea anvergură. Toată lumea în Ploiești este petrolistă, dar nimeni nu dă un leu. Intrând pe poarta stadionului Ilie Oană și să plătească tot și să văd Petrolul ieșind de pe poarta stadionului Ilie Oană și să plătească absolut tot. Noi plătim terenuri de antrenament, săli de conferință, birouri, utilități, absolut tot. Nu am fost ajutați cu absolut nimic”, a declarat Costel Lazăr, într-o conferință de presă.

 

 

 

Citește și ”LUPII” SUNĂ ADUNAREA! 5 AMICALE PROGRAMATE PENTRU ELEVII LUI NAE CONSTANTIN

costel lazarploiestirealitateapetrolulveolia