Gigi Becali nu vrea să mai audă de Şumudică: ,,Când a zis de FCSB m-a atacat pe mine”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 09 august 2021, ora 12:51,
Gigi Becali şi Marius Șumudică
Gigi Becali şi Marius Șumudică

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a reacţionat după ce Marius Şumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a glumit pe seama echipei ,,roş-albastre”.

Pentru că ,,Şumi” a făcuz haz de necaz pentru faptul că FCSB a fost eliminată din Conference League de kazahii de la Şahtior Karagandy, Gigi Becali este decis să nu mai vorbească cu antrenorul campioanei.

Acesta spune că s-a simţit atacat în momentul în care tehnicianul a pronunţat numele FCSB. Gigi Becali a dezvăluit şi care este ,,ţelul” echipei sale în acest sezon.

,,Nu vreau să mai fac caterincă cu Șumudică la televizor. Nu mai vreau să am de-a face cu el. El putea să îl ironizeze cu MM, să zică ce vrea, dar când a zis de FCSB m-a atacat pe mine. El trebuie să se laude cu ce face el, el trebuie să țină minte de prieteni care l-au ajutat la greu. 

Cel mai bine face Neluțu Varga. Nu vorbește despre alții. Ce mă interesează pe mine să fac polemici? Tănase a răspuns foarte frumos „ironii ieftine și o să vedem pe teren”. Singurul meu țel e ca atunci când văd clasamentul să văd FCSB sus, până atunci are dreptul să vorbească Șumudică.”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

Gigi Becali

Citește și VIDEO | FCSB – GAZ METAN. OCTAVIAN POPESCU A ADUS VICTORIA VICECAMPIOANEI EN-TITRE

gigi becalicfrrealitateafcsbmarius șumudică