555 milioane de euro care au falimentat Barcelona! Contractul faraonic al lui Messi a fost dezvăluit!

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat duminică, 31 ianuarie 2021, ora 15:00,
el mundo messi

Cotidianul spaniol El Mundo a publicat o adevărată bombă de presă la Barcelona. Jurnaliştii au dezvăluit detaliile contractului uriaş semnat de Messi cu clubul catalan în 2017.

Conform documentelor publicate în El Mundo, Messi va încasa din 2017 până în vara lui 2021 suma uriaşă de 555 de milioane de euro. Informaţia a apărut chiar într-o perioadă în care gruparea blaugrana acuză dificultăţi financiare majore.

Conform contractelor publicate, Messi ar fi semnat pentru o sumă de 138 de milioane de euro anual formată din salariul fix şi diferite bonusuri în funcţie de performanţele obţinute.

Mai mult, Messi a primit o recompensă de 115 milioane de euro pentru semnarea noului contract, dar şi un bonus de fidelitate de 77 de milioane de euro! Indiferent de cum se va încheia actualul sezon, Messi a încasat deja aproape 92% din totalul uriaşului contract.

Barcelona dă în judecată El Mundo

Clubul catalan a anunţat că va trimite în judecată cotidianul care a publicat informaţiile confindenţiale. Barcelona nu a negat însă în comunicatul oficial veridicitatea contractului.

„Având în vedere informațiile publicate azi de ziarul El Mundo referitoare la contractul dintre Barcelona și Lionel Messi, clubul condamnă publicarea unui document confidențial între cele două părți.

FC Barcelona nu are absolut nicio responsabilitate pentru publicarea acestui document și va lua măsurile legale necesare împotriva ziarului El Mundo pentru toate daunele care le-ar putea produce acesta.

FC Barcelona își exprimă susținerea necondiționată față de Lionel Messi în această situație în care se încearcă discreditarea imaginii sale și afectarea relației cu clubul la care a activat și unde a devenit cel mai bun fotbalist din istorie”, a transmis FC Barcelona.

 

messicontractbarcelonael mundola ligaleo messi
hagi farul

Fuziunea dintre Farul și Viitorul, aproape de realitate: ”Sper să se rezolve în câteva ore”

DusanUhrin

DDB, lămuriri cu privire la situația lui Uhrin: ”Sigur că sunt probleme”