75.000.000 de euro pentru o echipă de Liga 1! Cum se schimbă lucrurile în fotbal

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 13:14,

O echipă din Liga 1 ar putea să le pună probleme în viitor granzilor din România. Moldova este zona în care fotbalul ar putea performa în câţiva ani de zile.

Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, spune că echipa va intra într-o nouă eră, după ce un proiect grandios este pe cale să se implementeze în Copou. Noul proiect de la Iaşi cuprinde construirea unui stadion.

Ciprian Paraschiv

Noul stadion din Moldova ar urma să aibă o capacitate de peste 25.000 de locuri. Costurile contruirii noii arene ar urma să ajungă la 75.000.000 de euro.

Paraschiv susţine că noul stadion o va face pe Poli Iaşi o echipă foarte puternică în fotbalul românesc. Acesta se bazează pe faptul că noua construcţie va genera mai multe venituri pentru club şi va atrage şi mai mulţi sponsori care ar putea ajuta echipa cu bani.

”Când vom avea un stadion nou, veţi auzi de un Iaşi mult mai puternic din toatele punctele de vedere, inclusiv financiar”, susţine Paraschiv, potrivit Telekom Sport.

Momentan, noul stadion este la stadiul de proiect. Până la realizarea proiectului, echipa din Iaşi se află într-o situaţie dificilă, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar.

4-0 a pierdut Iaşi meciul cu Astra, din etapa a opta a Ligii 1.

Citeşte şi Un fost preşedinte la Dinamo a răbufnit! ,,Este circ ce se întâmplă acum”

realitatealiga 1stadionparaschivIasi
Kyiv’s head coach Mircea Lucescu pictured during a press conference of Ukrainian soccer club FC Dynamo Kyiv, Wednesday 24 February 2021 in Brugge. Dyn

Mircea Lucescu: ,,Sunt convins că Ucraina se va califica din grupă”

Christian Eriksen 22

Medicul Danemarcei, despre intervenţia asupra lui Eriksen: ,,Era clar că era inconştient”