A apărut plângerea pe care Simona Halep a făcut-o împotriva Quantum Nutrition! Ce a scris românca în documentul desecretizat de americanii de la CNN

Articol de Dan Istratie - Publicat marți, 20 februarie 2024, ora 22:02,
Simona Halep
Simona Halep

 

A apărut plângerea pe care Simona Halep a făcut-o împotriva Quantum Nutrition. Americanii de la CNN au dezvăluit ce a scris românca în document.

În plângerea Simonei Halep, avocații acuză firma producătoare de „nepăsare și de un nivel frapant de neglijență” și susțin că în ultimul an și jumătate „Simona a trecut printr-o perioadă de chin și umilire, și-a pierdut pofta de viață”.

Totodată, jurnaliștii de la CNN notează că despăgubirile solicitate de Simona Halep se ridică la suma de 10 milioane de dolari.

Ion Țiriac a vorbit despre cazul Simonei Halep și despre felul în care au fost luate probleme de sânge. Totodată, acesta speră într-o decizie favorabilă de la TAS.

„Ce să vă spun despre Simona? Eu nu știu mai multe decât voi, cu toate că am văzut-o. Vă dau cuvântul meu! Nu are voie să vorbească sau a fost sfătuită să nu vorbească. Însă, având în vedere că acum știm că proba de sânge a fost oarecum maltratată în România… A fost luată dimineață, la 05:30… Trebuie ca în trei ore să fie la -3 grade în nu știu ce laborator. Aia nu trebuia admisă! A fost luată și după atât timp… Să sperăm că TAS-ul face o mai treabă mai bună decât atunci când i-au luat medaliile Andreei Răducan de la Sydney, în 2000”, a declarat Ion Țiriac.

simona halep