A doua echipă care rămâne fără antrenor în plină pandemie! Nu s-a mai prezentat la antrenamente

Articol de George Drafta - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 17:01,
FOTBAL:GAZ METAN MEDIAS-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 BETANO (1.02.2019)

Edward Iordănescu a renunțat la contractul pe care îl mai avea cu Gaz Metan Mediaș, cu o lună înainte de expirarea înțelegerii. 

Antrenorul a ajuns la un numitor comun cu șefii ardelenilor pentru o întrerupere a colaborării acum, înaintea celor 8 etape rămase de jucat din play-off-ul Ligii 1. Conform digisport.ro, jucătorii se pregătesc în acest moment cu secunzii lui Iordănescu Jr, după ce au trecut cu bine de testele de coronavirus efectuate.

Intenția antrenorului de a se despărți de echipa pe care a dus-o în premieră în mini campionatul pentru titlu era mai veche, iar ea are la bază situația delicată prin care trece Gaz Metan, singura grupare aflată în insolvență din Liga 1.

Totuși, tehnicianul de 41 de ani a lăsat o portiță deschisă în cazul în care lucrurile se vor schimba în bine la Mediaș. Astfel, Edi Iordănescu așteaptă să primească o nouă ofertă din partea conducerii alb-negrilor, așteptând însă să îi fie garantat un buget care să îi permită să se bată pentru obiective și mai mari pe banca ardelenilor. Nu este primul antrenor care renunță la conducerea unei echipe după întreruperea campionatului. Corneliu Papură a fost primul care și-a demisia din postura de tehnician al Craiovei.

CITEȘTE ȘI –>> Încă o lovitură pentru Dinamo! Îl părăsește pe Ionuț Negoiță de la 1 iunie

reziliere contractofertaEdward Iordănescugaz metan
brazilia

VIDEO | EURO 2020 are de azi-noapte concurență! Copa America a debutat pe tărâm brazilian cu o victorie clară a gazdelor

Tennis: French Open

Dedicația specială făcută de campioana de la Roland Garros: „Libuse Safrankova”