A refuzat naţionala, iar acum cere răbdare! Gică Hagi: ,,O să vină şi selecţionerul”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 08:09,
Gica Hagi
Gica Hagi

După ce Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională pe final de 2021, de atunci Federaţia Română de Fotbal a căutat să numească un nou selecţioner.

După Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu care au refuzat, cei de la FRF se află acum în tratative cu Ladislau Boloni, ultima oară antrenor la Panathinaikos. Aflat de o săptămână în România, Boloni a evitat să dea un răspuns la oferta pe care i-a propus-o Federaţia.

Citește și Boloni, din nou la negocieri! Antrenorul s-a întors la Bucureşti

Gică Hagi, fost mare internaţional şi actualul antrenor de la Farul, face apel la răbdare. Acesta are încredere că România va avea din nou selecţioner, iar despre Boloni spune că este unul dintre antrenorii mari pe care îi are ţara.

,,O să vină şi selecţionerul, este nevoie de răbdare. Aşteptăm, vom vedea ce va fi. Nu este uşor să găseşti un selecţioner, nimic nu este uşor. Federaţia trebuie să ia o decizie inspirată, România are antrenori foarte buni.

Loţi Boloni este unul dintre antrenorii mari pe care îi are România, a demonstrat ce poate. Suntem mulţi care muncim foarte bine, fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori. Fotbalul românesc duce lipsă de alte lucruri. Jucători avem, antrenori avem, mai rămâne să ne organizăm noi cum trebuie.

Celui care vine la naţională îi urez din toată inima, din tot sufletul meu să aibă baftă, să fie inspirat, echipa naţională să producă rezultate şi să vină calificările la turneele finale.”, a declarat Gheorghe Hagi, după meciul Farul – Dinamo, scor 2-2.

Citeşte şi „A spus apropiaţilor că e pus la naţională!”. Noi detalii de la negocierile dintre FRF și noul selecționer

bolonifrfgica hagiechipa nationala