SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

A venit nota de plată după FCSB – Dinamo! Ce sancțiuni au primit cluburile + pedeapsa lui Steliano Filip

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 16:36,
STELIANO FILIP
STELIANO FILIP

„Eternul Derby” a fost unul extrem de disputat, astfel că tensiunea s-a resimțit atât la nivelul tribunelor, cât și pe terenul de joc!

Confruntarea dintre cele două rivale din Capitală a adus cea mai mare asistență de spectatori din acest sezon de Liga 1, iar FCSB și Dinamo s-au înfruntat în fața a peste 36.000 de oameni. Cu coregrafii de partea ambelor formații, roș-albaștrii au ieșit victorioși, izbutit să câștige cu scorul de 6-0 în fața „câinilor”.

Cu toate acestea, Comisia de Disciplină din cadrul FRF s-a sesizat cu privire la incidentele din tribune, astfel că astăzi cele două cluburi și-au aflat pedepsele. Concret, FCSB va avea de achitat 15.000 de lei, în vreme ce Dinamo se vede nevoită să scoată din propriu buzunar nu mai puțin de 10.000 de lei.

Nici Steliano Filip nu a scăpat prea ușor după derby-ul de duminică, astfel că fotbalistul alb-roșilor a primit două sancțiuni. Una pentru eliminare iar cealaltă pentru refuzul de a părăsi terenul de joc, întrucât fotbalistul a mai petrecut câteva minute pe suprafața de joc, protestând împotriva deciziei arbitrului.

Potrivit Regulamentului Disciplinar al FRF, Filip va executa pedeapsa pentru abaterea mai gravă, astfel că va fi suspendat pentru două meciuri și va avea de plătit o amendă în valoare de 2.900 lei. Astfel, fundașul lui Dinamo va rata duelul cu Botoșani din campionat, dar și confruntarea din „șaisprezecimile” Cupei României, cu Ripensia Timișoara.

Citește și IULIU MUREŞAN S-A DECIS! PE CINE A NUMIT ANTRENOR LA DINAMO: ,,A DEMONSTRAT CĂ SE PRICEPE”

fcsbrealitateadinamosteliano filipfrfsuspendare