A vrut să o ajute pe Dinamo, dar a fost refuzat: „Andrei Nicolescu a zis că o rezolvă dânsul!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023, ora 14:14,
Dinamo
Dinamo

Dinamo trece printr-o criză. Echipa se află pe penultimul loc în Liga 1, iar postul lui Ovidiu Burcă este în pericol.

Florentin Petre, fostul mare dinamovist, a dezvăluit că l-a contactat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei, pentru a veni să ajute, însă a fost refuzat.

„Andrei Nicolescu a zis că o rezolvă dânsul!”

Eu l-am sunat personal pe Andrei Nicolescu acum două luni, i-am spus că vin și secund la Dinamo, ‘Vreau să vă ajut necondiționat!’. M-am oferit, dar nu s-a nimerit, nu este nicio problemă.

Andrei Nicolescu mi-a spus că, dacă va fi necesar, se vor gândi la acest lucru și mă vor suna. Dacă nu a fost să fie acum, cu siguranță va fi pe viitor.

N-am vorbit cu Ovidiu în ultima vreme. Probabil au un grup al lor, fiecare antrenor are grupul lui, preparatorii lui, antrenorii lui și probabil eu, ca nume, ce am făcut pentru Dinamo, deranjam. Sau… nu mai știu ce să cred.

Mi-a fost rușine să-l sun direct pe Burcă. Trecea printr-o perioadă mai grea. Eu l-am mai încurajat când a avut momente dificile, și acum îi doresc să-i meargă bine. Nu mi-am permis să sun antrenorul, să-l deranjez, pentru că nu e corect.

Andrei Nicolescu a zis că o rezolvă dânsul într-un fel sau altul și asta a decis. A venit după aceea și o ofertă pentru mine, au fost discuții cu alte echipe. Aici (n.r. la Unirea Ungheni) sunt foarte bine, oricum”, a declarat Florentin Petre, pentru Fanatik.

dinamoflorentin petre