Absență motivată! Drama unui șef din fotbalul românesc, blocat în Italia de virusul ucigaș

Articol de George Drafta - Publicat luni, 16 martie 2020, ora 15:35,
coronavirus italia
coronavirus italia

Președintele LPF a lipsit zilele trecute de la discuțiile pe care reprezentanții Federației și ai Ligii le-au purtat în vederea luării unor decizii importante pentru fotbalul românesc.

Explicația ar fi că acesta este blocat în Italia, în condițiile carantinei impuse pe teritoriul italian după răspândirea epidemiei de coronavirus care face ravagii în peninsulă. Acesta plecase în Italia pentru a fi alături de fiul său, care se află internat într-un spital de acolo încă din luna septembrie a anului trecut, după accidentul pe care l-a provocat în București.

Pe numele lui Iorgulescu Jr s-a emis un mandat de arestare în lipsă de către Tribunalul București, iar acesta a fost dat și în urmărire generală. Întrucât, Gino Iorgulescu nu se poate întoarce în țară dată fiind situația din Italia, atribuțiile sale sunt preluate pentru moment de Justin Ștefan, secretarul genaral al LPF. Marți, după decizia UEFA în privința competițiilor continentale programate în perioada următoare, FRF și LPF vor comunica la rândul lor un plan de reluare al întrecerilor interne.

CITEȘTE ȘI –>> CORONAVIRUS | A trecut la jigniri! Vedeta din Serie A care nu s-a mai putut abține. Ce a determinat reacția sa violentă

coronavirusLPFmario iorgulescuitaliagino iorgulescu