SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Academica Clinceni – FC Argeș, meci decis pe final! Salvarea „a venit” de la Cluj

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 15:23,
ACADEMICA CLINCENI
ACADEMICA CLINCENI

FC Argeș a câștigat în fața celor de la Academica Clinceni, scor 1-0, în cadrul etapei a noua din Liga 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Turda, în minutul 85. Pasa a venit de la Cristi Dumitru.

Partida a început cu o ocazie irosită de gazde. În urma unui corner, fundașul Patriche a trimis peste poartă, din câțiva metri. După jumătate de oră de joc, tot ilfovenii au ratat o șansă, Moulin trimițând, din voleu, la fel, peste poartă.

Pe finalul primei reprize, a venit și replica argeșenilor. Cristi Dumitru, atacantul împrumutat de la FCSB, a fost servit ideal de Tănase, dar șutul său cu exteriorul a trecut pe lângă bară.

Primul șut pe poartă a venit abia în minutul 71, de partea Academicii. Pârvulescu a șutat puternic, din interiorul careului, pe centrul porții, dar Greab a fost la post.

Golul care a făcut diferența a fost marcat de Turda, în minutul 85. Acesta a reluat, cu succes, o acțiune personală a lui Cristi Dumitru. Scorul s-a păstrat pănă la final, chiar dacă FC Argeș a mai avut o ocazie.

Cu acest succes, piteștenii ajung la trei victorii consecutive și se clasează pe locul opt, cu 13 puncte. Academica rămâne ultima, cu doar două puncte strânse după nouă etape.

Echipele de start:

CLINCENI: Dobre – Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Cascini – Kazlauskas, Moulin, Omoh, Goma – Veliios; Rezerve: E. Păun, Chandarov, Gavra, Vanzo, Ventura, De Amorim, Cioiu, Dumitrache, L. Filip; Antrenor: John Ene

FC ARGEȘ: Greab – Tofan, J. Miguel, Turda, Pițian – Meza Colli, Raynov – C. Dumitru, I. Șerban II, De Jonghe – C. Tănase; Rezerve: Croitoru- Moisie, Mușat, Dumitrașcu, Palic, Boldor, Viana, Teles, Arias; Antrenor: Andrei Prepeliță

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | ACADEMICA CLINCENI, APROAPE SĂ SE ÎNȚELEAGĂ CU NOUL ANTRENOR! CINE ÎI IA LOCUL LUI ILIE POENARU

academica clincenirealitatealiga 1fc argeș