EXCLUSIV | Academica Clinceni, aproape să se înțeleagă cu noul antrenor! Cine îi ia locul lui Ilie Poenaru

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 22:19,
Ilie Poenaru
Ilie Poenaru

Ilfovenii au avut parte de un start de sezon de coșmar, fiind ultimii în Liga 1, cu doar două puncte acumulate în primele opt etape!

Academica Clinceni a fost surpriza ediției trecute de campionat, asta după ce Ilie Poenaru a izbutit să prindă cu echipa sa un loc de play-off. Cu toate acestea, formația ilfoveană traversează o perioadă critică în acest moment, iar soluția cea mai la îndemână este schimbarea antrenorului în vârstă de 44 de ani, care se află pe banca tehnică de la începutul anului 2018.

Potrivit surselor Realitatea Sportivă, Ionuț Chirilă (55 de ani) se află în pole-position pentru preluarea Academicii. Liber de contract din aprilie 2017, Chirilă se află în discuții avansate cu primarul Clinceniului, iar în următoarele ore cele două părți sunt așteptate să ajungă la un acord.

Principala condiție a tehnicianului în vârstă de 55 de ani este ca oficialii clubului din Ilfov să îl lase să construiască o echipă cât mai competitivă, chiar dacă finalul acestui sezon va culmina cu retrogradarea în eșalonul secund. Totodată, singura cale prin care Adrian Budeanu, edilul din Clinceni, ar putea să îl demită pe Chirilă este ca acesta să rateze promovarea în Liga 1 sezonul următor, în cazul în care Academica ar pica în divizia secundă în acest an.

Citește și ZIUA DEMITERILOR ÎN LIGA I. DUPĂ DINAMO, ALTE DOUĂ CLUBURI ÎȘI CONCEDIAZĂ ANTRENORII

 

ilie poenaruliga 1ionut chirilarealitateaclinceni