Accidentare groaznică în Liga 2! Stejărel Vișinar și-a rupt piciorul încercând să facă o deposedare

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 02 decembrie 2023, ora 17:28,
Stejărel Vișinar
Stejărel Vișinar

Echipa Unirea Slobozia a învins Ceaglăul Piatra-Neamț, pe teren propriu, cu 2-1, în etapa a 15-a a Ligii 2.

Stejărel Vișinar a încercat o deposedare, dar piciorul I s-a îănfipt în gazon și glezna s-a rupt

În minutul 8, căpitanul oaspeților, Stejărel Vișinar, a încercat să îl deposedeze pe camerunezul Christ Afalna, însă și-a rupt piciorul.

Fundașului formației oaspete a intrat prin alunecare, dar i-a rămas piciorul în gazon, iar glezna i s-a răsucit.

Ambulanța a intrat imediat pe teren și i-a acordat îngrijiri medicale jucătorului. Înainte de a fi urcat în ambuanță, Vișinar a avut puterea să transmită colegilor un mesaj de încurajare. „Haideți, băieți, câștigați!”, a strigat el, de pe targă.

Meciul a fost reluat în minutul 16, după ce antrenorul Cristi Pustai l-a trimis în locul celui accidentat pe Tudor Oltean.

După câteva secunde, gazdele au deschis scorul. Constantin Toma a executat o lovitură liberă de pe stânga, iar Andrei Dorobanțu a trimis mingea în plasă cu o lovitură de cap.

Scorul pauzei putea fi 1-1, dar Cortelezzi a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 45+3. Este al patrulea penalty irosit de Ceahlăul în acest sezon. Llullaku și Cortelezzi având fiecare câte două ratări.

Scorul s-a făcut 2-0 în minutul 90+2, Cosmin Atanase, a înscris cu un șut sub transversală după o cursă a lui Cojocari. După câteva zeci de secunde, oaspeții au reduis din diferență, reușita aparținând lui Patrick Petre.

După acest rezultat, Unirea Slobozia a urcat pe locul 3, cu 31p, la fel ca și Corvinul, dar cu un golaveraj mai slab. Lider este CSC Șelimbăr, cu 32p. primele două nu au drept de promovare, fiind cluburi de drept public.

unirea sloboziaceahlaul piatra neamtStejarel Visinar