Acord incredibil în Spania! Meciul care se va disputa cu tribunele pline

Articol de George Drafta - Publicat luni, 04 mai 2020, ora 19:29,
socieada bilbao

Reprezentanții cluburilor Athletic Bilbao și Real Sociedad au convenit de comun acord ca finala Cupei Spaniei să se dispute cu spectatori în momentul în care restricțiile vor fi ridicate complet. 

Cele două grupări basce au încheiat un protocol inclusiv cu Federația Spaniolă pentru ca ultimul act al competiției să aibă parte de audiență pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, acolo unde a fost programat. În acest condiții, ambele cluburi sunt dispuse să aștepte astfel încât acele condiții de securitate să fie îndpelinite. Meciul pentru trofeu ar fi trebuit să aibă loc pe 18 aprilie, dar pandemia de coronavirus a amânat inclusiv disputarea finalei Cupei Regelui.

Va fi prima confruntare în ultimul act al comeptiției între două echipe din Țara Bascilor după aproape un secol. În 1927, Real Union și Arenas Club își disputau trofeul într-un meci încheiat cu triumful primeia. Câștigătoarea duelului dintre Real Sociedad și Athletic Bilbao  va avea locul asigurat în viitoarea ediție a Europa League. Cel edouă au ajuns în ultimul act după ce în sferturi au trecut de marile favorite, Real Madrid și respectiv Barcelona.

CITEȘTE ȘI –>> Maria Iordănescu povestește un moment impresionant trăit alături de tatăl ei: “A venit la mine la spital”

federatia spaniola de fotbalbilbaoacordfanisoecidadcupa spanieifinala