Acuzații de blat la Poli Iași după meciul cu Dinamo! Cine sunt cei doi jucători incriminați de fanii echipei

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 13:59,
IasiDinamo8
IasiDinamo8

Meciul dintre Poli Iaşi şi Dinamo, din etapa a 28-a a Ligii 1, disputat în Copou, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

După încheierea partidei, galeria Politehnicii i-a acuzat de blat pe doi dintre elevii lui Nicolo Napoli. După ce nu au fost incluși în lot pentru meciul cu ”alb-roșii”, Cosmin Frăsinescu (36 ani) și Marius Mihalache (36 ani) au fost luați la rost de suporterii formației din Copou.

Brigada ”Băieții Veseli”, susținătoare a Politehnicii, a postat pe pagina de facebook ”Ultras Iași”, în care este afișat un banner în fața stadionului din Copou, cu mesaj:Am revăzut meciurile și am constatat / Frăsinescu și Mihalache miros a blat”. , semn clar al reacției dure din partea suporterilor lui Poli Iași la adresa celor doi jucători acuzați de blat.

Bannerul din postare este însoțit de următoarea descriere: „Apar și rezultatele fără veterani! Sperăm să nu îi mai vedem niciodată pe teren în tricoul Politehnicii”.

Victoria cu Dinamo este primul joc câștigat de Poli Iași după trei luni și primul succes acasă după șase luni. În ultimele două runde din sezonul regulat, formația lui Nicolo Napoli se deplasează la Clinceni pentru duelul cu Academica și, după, va primi vizita celor de la Hermannstadt.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția lui Nicolo Napoli după primul meci pe banca lui Poli Iași! ”Nu așteptam trei puncte” 

 

nicolo napolipoli iasiblatdinamorealitateaacuzatii