Acuzații dure pentru Gabriela Szabo: „S-a șters la fund cu prestigiul acestui club!”. Reacția legendei a venit imediat

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 octombrie 2020, ora 14:41,
gabriela szabo

Fosta atletă de talie mondială a României a primit din nou acuzații dure despre modul cum conduce clubul CSM București!

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, a postat un mesaj pe contul său oficial de Facebook, prin care își exprimă mâhnirea față de acuzele ce i-au fost aduse în ultimul timp de diverse persoane din cadrul clubului finanțat de Primăria Capitalei.

Fosta atletă a declarat că nu este prima dată când i se aduc acuze grave, sau chiar este jignită de anumite persoane. Szabo este de părere că un om care a făcut atât de multe pentru sportul românesc, nu merită un așa tratament.

„Nu este prima oară când citesc și mă minunez de ceea ce se scrie despre mine, despre acuzele gratuite care mi se aduc, mie un om care a făcut atât de multe pentru sportul românesc și pentru România, un om care se află la conducerea unuia dintre cele mai respectate cluburi sportive din România, un club pe care încerc alături de colegii mei să îl gestionez cât mai sănătos posibil într-o perioadă în care sportul nu mai reprezintă o prioritate decât pentru cei care iubesc cu adevărat acest fenomen.

Citește și Rădoi, ești atent? Cornel Dinu e categoric: ”Man trebuie să fie la echipa naţională!”

Nu voi înțelege însă niciodată de ce unii oameni caută permanent motive doar pentru a lovi în mine cu mârșăvie, cu o lipsă de respect cu care nu sunt tratați nici măcar infractorii de drept comun.
Sunt acuzată de un fost angajat al clubului, care și-a făcut un obicei de a mă jigni în permanență în ultimii doi ani, că, citez, „Szabo nici nu-și dă seama că s-a șters la fund cu prestigiul acestui club”. Vezi continuarea în postarea de mai jos.

Îmi pare rău că în aceste vremuri tulburi pe care le trăim cu toții trebuie să fac față în plus unor josnicii fără…

Publicată de Gabriela Szabo pe Marţi, 20 octombrie 2020

După ce în trecut a fost acuzată că risipește banii publici și că are un stil de a conduce într-un mod dictatorial, Gabriela Szabo a primit acum noi învinuiri. Fosta sportivă este acuzată de un angajat al clubului că pur și simplu nu a ținut cont de prestigiul lui CSM București și și-a bătut joc de el.

Gabriela Szabo a vorbit și despre problemele pe care le are CSM București, probleme venite odată cu pandemia de coronavirus care a schimbat sportul din întreaga lume.

CSM București a învins aseară în Liga Campionilor, cu scorul de 25-19, formația maghiară Ferencsvaros, dar la începutul partidei, sportivele au protestat vizavi de situația actuală de la clubul bucureștean, purtând tricouri pe care scriau mesaje de genul: ”Respectați-ne munca!””Respectați-vă promisiunile!”

Gabriela Szabo a fost desemnată în anul 1999, cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei.

Din data de 19 august 2013 deține și titlul onorific de Ambasador al turismului Românesc alături de alte 7 personalități din viața culturală și sportivă românească, iar din noiembrie 2017 ocupă funcția de director general al Clubului Sportiv Municipal București.

Citește și Un nou jucător a fost depistat pozitiv COVID-19 la Universitatea Craiova! Despre cine este vorba

gabriela szabocsm bcuureștiacuzatiirealitatea
Christian Eriksen 22

Un greu din fotbalul românesc, marcat de incidentul cu Eriksen: ,,N-am putut să privesc”

becali si talpan

Cum a decurs ultimul termen din procesul privind palmaresul Stelei! Ce a decis instanța