Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan. Impresara, implicată într-un dosar cu iz penal!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 26 august 2021, ora 16:44,

Anamaria Prodran este implicată într-un scandal juridic după ce a încheiat un contract cu Dunărea Călărași, în perioada în care antrenor al formației era Dan Alexa, fostul presupus amant.

Clubul călărășean se confruntă cu mari probleme. Conform zin.ro, acesta a intrat în insolvență, iar Florin Brișan, fostul președinte, a fost dat în judecată pentru delapidare, acolo unde figurează ca parte vătamată într-un dosar de șantaj și cămătărie.

Brișan a avut afaceri cu un renumit interlop, Vasile Boșnigeanu, poreclit „Americanu’ ”. Din cauza datoriilor imense, soția sa, disperată, a ajuns să facă credite la bănci, iar cei doi au ajuns să ceară ajutorul procurorilor.

În vremea în care Dunărea Călărași a cochetat cu Liga 1, gruparea era antrenată de Dan Alexa, iar cele mai multe transferuri erau intermediate de impresara Anamaria Prodan. În acea perioadă, clubul a cheltuit mai mulți bani decât își putea permite. Conform sursei menționate, în contractele din cadrul clubului, s-au găsit intermedieri ce figurau doar pe hârtie, nu și în realitate.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO ÎN INTERIOR | SCHIMBARE DE LOOK RADICALĂ PENTRU ANAMARIA PRODAN: “CINE NU ÎȘI CUNOAȘTE ISTORIA, ESTE CONDAMNAT SĂ O REPETE”

Cel mai convingător caz în acest sens este cel al lui jucătorului Whitaker Armando Enrique, cunoscut în România ca și Armando Cooper, care nici măcar nu știa unde este localizată localitatea Călărași pe hartă. Dar un PR dezvoltat de Anamaria Prodan a făcut să se perfecteze un contract în valoare de 30 222 de lei lună, pentru sezonul 2018-2019. Comisionul ei era de 10% din valoarea înțelegerii.

Ionel Ganea, actualmente directorul tehnic al Clubului Dunărea Călărași, a menționat pentru aceeași sursă că atât el, cât și jucătorii, nu și-au primit salariile pe ultimele cinci luni. Pentru această situație dezastruoasă a clubului, îl găsește vinovat pe președintele Consiliului Județean Călărași.

”Sunt peste 20 de procese deschise pentru restanțe financiare. Nici eu nu am primit salariul de 5 luni. Da, mă voi înscrie la masa credală, când voi fi notificat de club. Nu s-a dorit nimic! Iliuță nu a vrut să dea bani de salarii și nu doar mie, tuturor! La Dunărea Călărași, randamentul s-a văzut chiar și cu burta goală. Cu burta goală au ajuns să joace la baraj pentru Liga 1”, a menționat Ionel Ganea, fostul mare internațional, pentru Ziarul de Investigații.

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, nu este de aceeași părere cu Ionel Ganea, pe care îl acuză la rândul său.

”E o procedură normală, legală de plată a debitelor. Se eșalonează debitele prin adminsitratorul special. Domnul Ganea (…) Să-i spuneți domnului Ganea că nu a venit la muncă și nu și-a primit salariul! Ne place legea doar când luăm bani și nu venim la muncă? El a creat situația asta! Nu cumva el a fost manager sportiv?”, a încheiat și Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași.

CITEȘTE ȘI –>> BOALA DIN ÎNCHISOARE A LUI GIGI BECALI, UN FALS? MĂRTURII ȘOCANTE: „SE FĂCEA BANDITU’ CĂ E COCOȘAT. ESCROCULE”

realitateadunarea calarasiinsolventadan alexacamataranamaria prodan