Adi Mutu, iritat de absenţa lui George Ganea la meciul cu Germania U21: ,,Nu se poate aşa ceva”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 29 martie 2021, ora 10:44,
Ganea Romania u21
Ganea Romania u21

George Ganea, atacantul celor de la Viitorul, a fost titular în naţionala lui Adi Mutu, în meciurile de la EURO U21, contra Olandei U21 şi Ungariei U21.

Deşi a început ambele meciuri din primul minut, la partida decisivă pentru calificarea în sferturi cu Germania, Ganea va fi suspendat, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Sursa Foto: Profimedia Images

Acesta a încasat galbenul care îl va ţine departe de teren în meciul cu nemţii, contra Ungariei U21, pe finalul partidei.

Faptul că atacantul a încasat în minutul 80 galben pentru proteste l-a exasperat pe selecţionerul Adi Mutu. Acesta i-a reproşat jucătorului că a luat două galbene în două meciuri la EURO U21.

Sursa foto- Profimedia Images

Bă, nu se poate așa ceva! Al doilea galben în două meciuri. Bă, Ganezule…”, a spus Adi Mutu către banca de rezerve, potrivit ProSport.

România U21, antrenată de Adrian Mutu, va da piept în ultimul meci de la Campionatul European de tineret cu Germania U21, liderul grupei A.

Până acum, în grupele de la EURO, România U21 a remizat în primul meci cu Olanda U21, scor 1-1, iar în al doilea meci a reuşit o victorie pe final cu Ungaria U21, scor 2-1.

Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi EXCLUSIV | România U21 – Germania U21, meci de totul sau nimic: ,,Nu văd o diferenţă foarte mare”

george ganearealitateagermaniaadi muturomania