SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Adi Păun, resemnat după meciul cu AZ Alkmaar: ,,N-avem decât să strângem rândurile”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 00:18,
Adrian Paun. Foto: Profimedia
Adrian Paun. Foto: Profimedia

Adrian Păun, fotbalistul celor de la CFR Cluj, a reacţionat la finalul jocului cu AZ Alkmaar, din cadrul etapei a 3-a a Conference League, terminat cu o înfrângere, scor 0-1

Unicul gol al partidei care s-a disputat în Gruia a fost marcat de către Jesper Karlsson. Acesta a punctat pentru oaspeţi în prima repriză, în minutul 18, din assistul lui Yukinari Sugawara.

La finalul jocului din Gruia, Adrian Păun a oferit prima reacţie. Acesta nu înţelege cum de el şi colegii săi încep să joace fotbal doar în repriza secundă.

Citeşte şi ANAMARIA PRODAN, GATA DE O NOUĂ RELAŢIE DUPĂ DIVORŢUL DE LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,NU O SĂ FIE ROMÂN”

,,Al treilea meci în care nu reuşim să câştigăm. N-avem decât să strângem rândurile, să fim uniţi, să muncim mai mult şi să ne jucăm şansa până la final. Nu înţeleg de ce trebuie să treacă o repriză până când începem să jucăm fotbal. Cred că un rezultat de egalitate era echitabil, pentru că am fost altfel în a doua repriză.”, a declarat Adrian Păun, la finalul jocului cu AZ Alkmaaar, pentru Pro X.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a rămas pe ultimul loc în Grupa D a Conference League, unde a acumulat doar un singur punct din 3 partide până acum. De partea cealaltă, cei de la AZ Alkmaar au rămas pe primul loc în grupă, cu 7 puncte acumulate din 3 meciuri disputate.
CFR Cluj - AZ Alkmaar/Sursa foto: Twitter Alkmaar
CFR Cluj – AZ Alkmaar/Sursa foto: Twitter Alkmaar

Citeşte şi CFR CLUJ, DE NERECUNOSCUT! ÎNFRÂNGERE ŞI CU AZ ALKMAAR, ÎN CONFERENCE LEAGUE

az alkmaarconference leaguepaunrealitateacfr cluj